BUSINESS COACHING

Opdateret d. 30-05-2024 af Mads Brøbech

Business coaching er en effektiv måde at støtte og skabe motivation for virksomheder og medarbejdere i deres personlige udvikling. Coachingen tager udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, og resultaterne kommer med det samme.

Med en business coach på sidelinjen kan du få rådgivning, god sparring og coaching. Coachingen tager afsæt i dine personlige mål og din virksomheds specifikke ambitioner og behov for udvikling.

Hos Apprehendo får du tilknyttet en erfaren og dedikeret business coach, der brænder for at gøre en forskel for dig og din virksomhed. Udgangspunktet er altid, hvordan hjernen arbejder med viden.

mads brøbech business coach
Mads Brøbech - Business Coach v. Apprehendo

Business coaching tilpasset den enkelte virksomhed og organisation

Der er mange gode grunde til at alliere sig med en business coach, hvis du har ambitioner om at skabe bedre resultater og performance på vegne af din virksomhed og organisation.

Hos Apprehendo har vi erfaring med at rådgive og coache inden for en bred vifte af områder. Vi kan også hjælpe dig med at komme videre, uanset hvilke udfordringer, du står over for.

Vi tilbyder coaching, undervisning og mentoring i fuld fortrolighed inden for:

  • Onboarding
  • Outplacement
  • Teamudvikling
  • Ledelsesudvikling
  • Medarbejderudvikling

Onboarding

Det er af afgørende betydning at sikre, at nye medarbejdere får den bedste velkomst og føler sig hørt og involveret fra den allerførste dag, de træder ind ad døren.

En erfaren og dygtig business coach med de rette kompetencer i værktøjskassen kan være en uvurderlig ressource og skabe en bedre balance i denne proces.

Ved at samarbejde med en business coach kan din virksomhed udvikle et effektivt onboarding-forløb, der sikrer, at de nye medarbejdere hurtigt bliver en integreret del af teamet.

onboarding
outplacement

Outplacement

Det udviser professionalisme at tilbyde outplacement, som handler om at hjælpe afskedigede medarbejdere videre i deres arbejdsliv.

Vi tilbyder executive business coaching inden for dette område, så du er klar over, hvad du skal gøre, når du desværre står over for at skulle afskedige en medarbejder i din stab.

Mads Brøbech, som er business coach hos Apprehendo, kan vejlede og støtte dig gennem hele forløbet.

Teamudvikling

Udover at øge produktiviteten kan teamudvikling også være med til at forebygge potentielle konflikter på arbejdspladsen.

Ved at gøre brug af business coaching med fokus på teamudvikling kan du skabe en endnu stærkere kultur på arbejdspladsen og sikre, at medarbejderne arbejder bedre sammen.

Det er vigtigt at prioritere teamudvikling, da det kan have en positiv indvirkning på arbejdsmiljø, trivsel og i sidste ende resultaterne.

teamudvikling
ledelsesudvikling

Ledelsesudvikling

En ambitiøs leder, der stræber efter forbedring, vil finde stor værdi i at investere i personlig ledelsesudvikling gennem business coaching.

Hos Apprehendo har vi opbygget omfattende erfaring med at coache ledere, der har et ønske om at forbedre deres ledelsesfærdigheder.

Vores coaching er skræddersyet til at imødekomme individuelle behov og karrieremål, og vi arbejder tæt sammen med vores kursister for at identificere og styrke deres færdigheder.

Læs mere om ledelsesudvikling her.

Medarbejderudvikling

Det er vigtigt at finde den bedste tilgang til medarbejderudvikling og sparring, der passer til virksomhedens specifikke behov og mål.

Ved at benytte sig af executive business coaching får din virksomhed adgang til de bedste værktøjer og strategier.

Målrettet coaching kan hjælpe med at identificere udfordringer og udvikle medarbejdernes styrker, samt give dem de nødvendige færdigheder og ressourcer til at realisere deres fulde potentiale.

Læs mere om medarbejderudvikling her.

medarbejderudvikling

Apprehendo tilbyder business coaching online eller ansigt-til-ansigt

Hos Apprehendo tilbyder vi business coaching på session-basis eller klippekortsordning – både online og ansigt-til-ansigt. Dette giver dig fleksibilitet og mulighed for at vælge det forløb, der passer bedst til din virksomheds behov og dine personlige præferencer.

Har I medarbejdere i virksomheden, som er i gang med:

  • Efteruddannelse
  • Videreuddannelse
  • Certificeringer
  • Læringsforløb

Disse medarbejdere kan hjælpes til hurtigere at komme igennem deres udvikling ved hjælp af talentbaseret coaching på deres læring, så udbyttet bliver så stort som muligt med så lille en indsats som muligt. 

Uanset om du foretrækker at mødes fysisk eller foretrækker at modtage coachingen online, så er vi klar til at coache og støtte dig i din virksomheds eller organisations personlige udvikling.

Kontakt Apprehendo og Mads Brøbech på telefon +45 26 13 98 90 eller på mads@apprehendo.dk ved interesse.